Hoteluri Bulgaria | oferte hoteluri Bulgaria

Hoteluri Bulgaria -listare hoteluri si oferte la hotelurile din Bulgaria

Blogul agentiei de turism Oltextur
+ Share
agentie de turism
021.210.30.08
telefon contact agentie
Acasa > Hoteluri > Hoteluri Bulgaria
Schimba destinatia
cauta hotel
Sorteaza dupa:

Hotelul Primasol Sineva Park 3* se afla in Sveti Vlas, la 800 m de centrul statiunii si la 4 km de Sunny Beach. In apropierea hotelului este o statie de autobuz, ce efectueaza curse regulate catre Sunny Beach si Nessebar.Face parte din Complexul PrimaSol Sineva, impreuna cu hotelul PrimaSol Sine
Detalii Hotel

International Hotel Casino & Tower suites 5* a fost complet renovat si modernizat in anul 2013. Acesta se afla pe faleza din Nisipurile de aur, in centru, langa plaja.
Detalii Hotel

Lighthouse Golf & Spa Resort 5* se afla in apropierea orasului Balcik, in zona Cap Kaliakra si dispune de un teren impresionant de golf. Resortul de 5* este pozitionat pe un platou inalt si ofera vederi spectaculoase asupra marii.
Detalii Hotel

Crown & Imperial Fort Aparthotel se afla la 3 km de Sveti Vlas, la 150 m distanta de plaja.
Detalii Hotel

Aparthotel Royal Sun 3* este situat in centrul statiunii Sunny Beach si la 500 m de plaja.
Detalii Hotel

Aparthotelul Semiramida Gardens 3* se afla in zona centrala din Sunny Beach, la 300 m de plaja.
Detalii Hotel

Aparthotelul Sun City I se afla partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 300 m de plaja si la 2 km de centru. In apropiere se afla plaja Cacao Beach.
Detalii Hotel

Aparthotel Viva 3* se afla in zona de sud-vest a statiunii Sunny Beach, la 300 m de plaja si la 2 km de centrul statiunii. In apropiere se afla zona animata de langa Cacao Beach, cu foarte mutle restaurante, terase si magazine.
Detalii Hotel

Aparthotel Victoria Residence 3* se afla in Sunny Beach, in partea de nord a statiunii, langa hotelul Victoria Palace 5*, la 50 m de plaja. A fost construit in 2006 si renovat in 2012.
Detalii Hotel

Aparthotel Yassen 3* se afla in Sunny Beach, la 70 m de plaja, in centrul statiunii.
Detalii Hotel

Hotelul Sea Grace 3* se afla in partea de vest a statiunii Sunny Beach, la 5 minute de plaja si la 15 minute de centru.
Detalii Hotel

Hotelul Glarus 3* se afla in Sunny Beach, pe plaja, la 400 m de centrul statiunii.
Detalii Hotel

Hotelul Kristel 3* se afla in Sf Constantin, la 400 m de plaja.
Detalii Hotel

Aparthotel Purple Star Complex 3* se afla in statiunea Sf Constantin, la 400 m de plaja.
Detalii Hotel

Riviera Blue 3* este un complex in Sunny Beach, recent construit si modern, la 300 m de plaja, format din 4 cladiri: "Riviera Blue", "Blue Pearl", "St George" si "Eden". Apartamentele deluxe se afla in cladirile Riviera Blue si Blue Pearl, iar cele standard in St George si Eden.
Detalii Hotel

Hotelul Kuban 3* se afla in centrul statiunii Sunny Beach, langa faleza, la 150 m de plaja.
Detalii Hotel

Hotelul Julia 3* se afla in Sveti Vlas, la 450 m de plaja, la 300 m de centru si la 2 km de Sunny Beach. Hotelul a fost construit in anul 2006.
Detalii Hotel

Berlin Beach 3* este un hotel modern, situat in Sveti Vlas, la 5 km de Sunny Beach, la 20 m de plaja, in zona centrala a statiunii si la 500 m de portul de yachturi Marina Dinevi.
Detalii Hotel

Tropics 3* este un hotel cochet si modern, situat in statiunea Sveti Vlas, la 3 km de Sunny Beach si la o distanta de 30 minute cu masina de aeroportul international din Burgas.Hotelul Tropics se afla la 100m de plaja si la 500m de portul de yachturi.
Detalii Hotel

Sunny Beauty Apart Complex 4* se afla la 500 m de strada principala din Sunny beach, 250 m de plaja, la 6 km de Nessebar si la 2 km de plaja Cacao.
Detalii Hotel

Hotelul Izola Paradise 4* se afla la 400 m de plaja, in statiunea Sunny Beach.
Detalii Hotel

Aparthotelul Prestige City 3* se afla in partea de sud vest a statiunii Sunny Beach, la 350 m de plaja si la 1,5 km de centrul statiunii.
Detalii Hotel

Hotelul Primasol Sineva Beach 4* se afla in Sveti Vlas, chiar langa plaja, la 800 m de centrul statiunii si la 4 km de Sunny Beach. In apropierea hotelului este o statie de autobuz, ce efectueaza curse regulate catre Sunny Beach si Nessebar.Face parte din Complexul PrimaSol Sineva, impreuna cu hotel
Detalii Hotel

Hotelul Aktinia 3* se afla in sudul statiunii Sunny Beach, la 2 km de vechiul oras Nessebar. Este situat langa plaja, a fost complet renovat in anul 2002
Detalii Hotel

Hotelul Sea Breeze 3* se afla pe faleza statiunii Sunny Beach, chiar langa plaja, intr-o zona animata, cu restaurante, baruri, magazine.
Detalii Hotel