• Sorteaza dupa:

Hotel Ammon / Venus

Hotelul Ammon 3* este situat in centrul statiunii, la aproximativ 100 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Inter si Sunquest.

Hotel Valul Magic / Eforie Nord

Hotel Valul Magic 3* este situat in centrul statiunii, langa Hotel Europa, la o distanta de 100 m plaja. Hotelul a fost complet renovat.

Hotel Petrolul / Eforie Nord

Hotel Petrolul 3* este situat in zona centrala a statiunii Eforie Nord, la 400 m distanta de plaja. Hotelul are 10 etaje si este compus din 2 corpuri - cazare in corpul A.Baza de tratament din cadrul Hotelului Petrolul 3* a fost data in folosinta in anul 2011 si cuprinde cabinete medicale si spatii

Hotel Panoramic / Eforie Nord

Vila Panoramic 3* este situata pe faleza statiunii Eforie Nord la 20m plaja, deschisa pe tot parcursul anului.

Hotel Hefaistos / Mamaia

Hotelul Hefaistos 3* este situat in centrul statiunii Mamaia, la 100 metri distanta de plaja Cazino. Hotelul a fost complet renovat in anul 2014.

Hotel Solymar / Mangalia

Hotelul Solymar 3* (fostul Hotel Zenit) este situat pe malul Marii Negre la 50 m de centrul orasului Mangalia si la 100 m de Sanatoriul Balnear Mangalia. Hotelul a fost complet renovat in anul 2012!

Hotel Vulturul / Venus

Hotelul Vulturul 3* este situat in centrul statiunii Venus, la o distanta de 30 de metri de plaja Marii Negre, pe malul Lacului Razelm.

Hotel Turquoise / Venus

Hotelul Turquoise 4* este situat pe plaja, in centru statiunii. Hotelul a fost renovat integral in 2015.

Hotel Hawaii / Mamaia

Hotelul Hawaii 4* este situat in statiunea Mamaia, avand acces direct la plaja.

Hotel Florida / Mamaia

Hotelul Florida 3* este situat in Mamaia, in apropiere de zona Cazino, pe malul Lacului Siutghiol, beneficiind de o priveliste superba catre lac.

Hotel Alma / Mamaia

Hotelul Alma 3* este situat in statiunea Mamaia, in apropiere de Aqua Magic si la 100 m de plaja.

Hotel Apollo / Neptun

Hotelul Apollo Neptun 2* este amplasat aproape de centrul statiunii, la 100 de metri de gara si 300 de metri de mare. Hotelul este construit pe 5 etaje si dispune de camere duble cu 2 paturi. 

Vila Complex Monterai / Poiana Brasov

Complexul Monterai este situat in Poiana Brasov, la 2 km de partia de schi Bradu si la 12 km de orasul Brasov.

Hotel Bavaria / Busteni

Hotelul Bavaria 3* a fost inaugurat in anul 2013 si dispune de 53 locuri de cazare: 2 camere single, 15 camere duble si 5 apartamente.

Pensiunea Rafael / Paltinis

Pensiunea Rafael din Paltinis este situata in imediata apropiere a complexului de schi Arena Platos. Din Sibiu se poate ajunge fie cu masina pe drumul DJ106, fie cu autobuzul nr. 22 de la gara din Sibiu.

Hotel Ciucas / Baile Tusnad

Hotelul Ciucas 3* din Baile Tusnad beneficiaza de acces:- rutier: Brasov - Sf. Gheorghe - Baile Tusnad - Miercurea Ciuc DN 12 la 67 Km de Brasov, 37 km de Sf. Gheorghe, 32 km de Miercurea Ciuc; Bacau - Comanesti - Miercurea Ciuc DN 12A.- feroviar: magistrala Bucuresti - Brasov - Sf. Gheorghe - Baile

Vila Bujorul / Fundata

Vila Bujorul 3* face parte din Complexul Cheile Gradistei Resort Fundata, in spatele hotelului Bucegi.

Vila Brandusa / Fundata

Vila Brandusa 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata, in spatele hotelului Bucegi.

Vila Alunul / Fundata

Vila Alunul 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata, la 140m de receptie.

Vila Pinul / Fundata

Vila Pinul 3* este situata in cadrul Complexului Cheile Gradistei Resort Fundata, intre vilele Fagul si Alunul si la 100 m distanta fata de receptie.

Vila Fagul / Fundata

Vila Fagul 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata si se afla intre vilele Pinul si Carpenul, in apropiere de intrarea in complex si la 140m de receptie.

Vila Carpenul / Fundata

Vila Carpenul 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata si este localizata la 100 m distanta fata de receptie.

Vila Molidul / Fundata

Vila Molidul 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata, la 80 m distanta de receptie.

Vila Frasinul / Fundata

Vila Frasinul 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata si este situata intre vilele Molidul si Bradul. Vila este la 80 m de receptie si are o capacitate de 6 locuri de cazare.

Vila Bradul / Fundata

Vila Bradul 3* face parte din Complexul turistic Cheile Gradistei Resort Fundata si este situata la 20 m de receptie. Are o capacitate de cazare de 18 locuri.

Program

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Slatina - 0249 411 411

Luni-Vineri 10:00 - 18:00

Bucuresti - 021 210 30 18

Luni-Vineri 10:00 - 18:00