Sofia Resort

de la
1286 1061
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2021 - 23.09.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sofia Resort se afla in satul Georgiopolis, regiunea Kavros, la 50 km de aeroportul Chania.

Facilitati
Sofia Resort dispune de piscina, gradina, bar, lounge, restaurant, birou de excursii, tenis de masa.

Camere
Apartamentele (40 mp) nu sunt modernizate, pot avea vedere la gradina, la mare sau la piscina, sunt formate din 2 incaperi (una are 2 paturi, cealalta are o canapea), sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV, foehn, fier de calcat, bucatarie, frigider, fierbator electric, prosoape, lenjerii, loc de servit masa.
Maisonettele sunt de 2 tipuri: tip 1 (100 mp, max 4 persoane, 2 camere - una cu pat dublu si alta cu 2 canapele) si tip 2 (117 mp, max 6 persoane, 3 camere - una cu 2 paturi, alta cu 2 canapele, alta cu pat dublu). Sunt dotate cu baie cu dus sau cada, aer conditionat, TV, foehn, fier de calcat, bucatarie, frigider, fierbator electric, prosoape, lenjerii, loc de servit masa, semineu.
Suitele (40 mp) au 2 incaperi, una cu pat dublu sau 2 paturi si cealalta cu o canapea. Sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, TV, foehn, fier de calcat, bucatarie, frigider, fierbator electric, prosoape, lenjerii, loc de servit masa, Wi-Fi.
Apartamentele Deluxe (70 mp) sunt formate din 3 incaperi, una cu pat dublu, alta cu 2 paturi si cea de-a treia cu o canapea. Sunt dotate cu baie cu dus sau cada, aer conditionat, TV, foehn, fier de calcat, bucatarie, frigider, fierbator electric, prosoape, lenjerii, loc de servit masa, Wi-Fi.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.