Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Athorama 3* se afla in peninsula Athos, in drumul spre Ouranopolis. Este un hotel simplu si modest, care se adreseaza acelora ce cauta o vacanta linistita si relaxanta. Distanta de plaja: ca 400 m Distanta de aeroport: 110 km Distanta de cel mai apropiat sat/oras: 5km (Ouranopolis)
Facilitati
Hotelul Athorama dispune de restaurant, bar, piscina exterioara, jacuzzi, sala de fitness, Internet, parcare.
Camere
Camerele sunt simple si dotate cu: baie, feon, TV, aer conditionat, frigider.
Servicii masa
Demipensiune
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.