Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 10 hoteluri

Rimini, Italia

Localizare Modernul hotel de 4 este situat la cativa metri de plaja cu nisip la 15km de central istoric al orasului Rimini si la 200m de statia de autobuz Site Web httpwwwferrettibeachit SPA Welness Hotelul ofera centru SPA dotat cu sauna pi . . .

Rimini, Italia

Site Web httpwwwduomohotelcom SPA Welness Centrul SPA cuprinde sala de fitness si piscina cu hidromasaj Drinks Food In cadrul hotelului puteti incerca felurite bauturi alcoolice si nonalcoolice pe care le puteti gasi la barul noMi Club Bar . . .

Rimini, Italia

Site Web httpwwwhotelreginariminiit Drinks Food In cadrul hotelului puteti gasi o varietate de specialitati gastronomice si felurite bauturi alcoolice si nonalcoolice expuse in restaurant si bar Sport si divertisment Turistii se pot bucura d . . .

Rimini, Italia

Site Web httpwwwhotelcristalloriminicom SPA Welness Turistii se pot bucura de de jacuzzi situat la ultimul etaj al hotelului Drinks Food In cadrul hotelului puteti incerca specialitati gastronomice in cadrul restaurantului hotelului si felu . . .

Rimini, Italia

Site Web httpwwwhotelbiancamanoriminicom Drinks Food Hotelul este prevazut cu un restaurant in care turistii pot incerca preparate culinare traditionale bauturi alcooloce si nonalcoolice precum si un bar Sport si divertisment Relaxarea este . . .