Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Bohemia este situat in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, ticket point (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), fax/copiator, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 cameră este destinată persoanelor cu handicap. Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, produse de cosmetica, televiziune prin cablu, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, produse de cosmetica, televiziune prin cablu, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, ticket point (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), fax/copiator, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 cameră este destinată persoanelor cu handicap.
Locatie:
Hotel Bohemia este situat in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.