Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Decebal este situat central, la km 0 al Bacaului. Facilitati hotel: restaurant, bar, cafenea, room service, sala de conferinte, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, camera de bagaje, spalatorie, calcatorie, business center, rent-a-car, transfer de la/la aeroport, schimb valutar, fax/copiator. Hotelul Decebal are o capacitate de 190 locuri in 61 de camere duble, 28 camere cu pat matrimonial si 6 apartamente. Facilitati camere: aer conditionat, frigider, TV cu program prin cablu, bai cu dus reglabil si cada, echipate cu feonuri, balcon. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
aer conditionat, frigider, TV cu program prin cablu, bai cu dus reglabil si cada, echipate cu feonuri, balcon.
Descriere facilitati:
restaurant, bar, cafenea, room service, sala de conferinte, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu handicap, lift, camera de bagaje, spalatorie, calcatorie, business center, rent-a-car, transfer de la/la aeroport, schimb valutar, fax/copiator. Hotelul Decebal are o capacitate de 190 locuri in 61 de camere duble, 28 camere cu pat matrimonial si 6 apartamente.
Locatie:
Hotelul Decebal este situat central, la km 0 al Bacaului.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.