Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 5 hoteluri

Baia Mare, Romania

Hotelul Rivulus este o locatie eleganta situata in inima orasului Baia Mare Hotelul dispune de 60 de camere 36 camere duble 18 camere cu pat matrimonial 6 camere cu un pat totalizand astfel 114 locuri Facilitati hotel receptie non-stop restaura . . .

Baia Mare, Romania

Eurohotel se afla la mai putin de 2 km de centrul orasului Baia Mare Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift magazine in hotel aer conditionat sistem central de incalzire camera de bagaje serviciu de concierge v . . .

Baia Mare, Romania

Hotelul CARPATI este situat central pe malul raului Sasar in orasul Baia Mare un oras pitoresc in orice anotimp al anului si cu niste imprejurimi minunate oferite de munti inalti acoperiti de paduriHotel CARPATI impresioneaza prin dotari confort ver . . .

Baia Mare, Romania

Hotelul este situat in centrul comercial Baia Mare la 1 km de gara Facilitati hotel receptie non-stop restaurant bar terasa gradina seif lift ziare aer conditionat sistem central de incalzire camera de bagaje ticket point serviciu de concierge ban . . .

Baia Mare, Romania

Situat pe una dintre rutele cele mai accesibile de intrare in Baia Mare Drumul European E58 dar inca departe de agitatia urbana Magus Hotel ofera turistilor si vizitatorilor un peisaj linistitor Pe langa cultura variata a locului zonele de turism con . . .