Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in centrul comercial Baia Mare, la 1 km de gara. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, ticket point, serviciu de concierge, bancomat, birou de turism, spa si centru wellnes, sauna, baie de aburi, sala de fitness, vestiare fitness/spa, scaun de masaj, fax/copiator (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), inchirieri auto, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, apartament nuptial, camere de familie, camere pentru nefumatori, zona pentru fumatori, menaj zilnic, room service, presa pentru calcat pantaloni (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 186 locuri in camera single, duble, matrimoniale, garsoniere, apartamente. Facilitati camere: baie cu dus/cada cu hidromasaj, uscator de par, produse de cosmetica, TV in camera, minibar, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu dus/cada cu hidromasaj, uscator de par, produse de cosmetica, TV in camera, minibar, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, ticket point, serviciu de concierge, bancomat, birou de turism, spa si centru wellnes, sauna, baie de aburi, sala de fitness, vestiare fitness/spa, scaun de masaj, fax/copiator (cost suplimentar), business centre (cost suplimentar), sala de conferinte si evenimente (cost suplimentar), inchirieri auto, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, apartament nuptial, camere de familie, camere pentru nefumatori, zona pentru fumatori, menaj zilnic, room service, presa pentru calcat pantaloni (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 186 locuri in camera single, duble, matrimoniale, garsoniere, apartamente.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul comercial Baia Mare, la 1 km de gara.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.