COMPLEX FOREST ECVESTRU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea este un loc minunat pentru petrecerea timpului liber.
FOREST ECVESTRU PARK reprezinta o buna modalitate de petrecere a timpului liber. Vizitarea parcului va va oferi posibilitatea să descoperiti caii de sport Westfalen sau Holsteiner dar şi pe cei Lipitan. Pentru copii, şi nu numai, un punct de atractie il vor constitui poneii. Se pot organiza plimbari cu trasura pe diverse trasee. De asemenea puteti participa la ore de calarie la care se va tine cont de gradul dumneavoastra de pricepere in calarie. Pentru copii sunt disponibili ponei de diverse talii. Vizitarea acestui parc va va oferi clipe de relaxare si bucurie.
Descriere facilitati:
- sedinta calarie initiere si agrement, sedinta calarie avansati, sedinta calarie ponei, plimbare cu trasura, prezentare cai si mod de lucru, demonstratie calarie, dresaj cai si ponei, saritura peste obstacole cu programare (minim 5 persoane).
Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00. Camerele se elibereaza pana la ora 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Forest Ecvestru, categoria 4 stele, in sistem a la carte, unde veti regasi produse traditionale specifice zonei.
Facilitati copii:
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.