Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

    El Quatro 4* a fost proiectat si realizat dupa un concept de Boutique Hotel, avand dotari moderne dispuse armonios, pentru a creea o atmosfera calda, familiara, oferind clientilor sai servicii de calitate. Acestea se completeaza cu farmecul inegalabil si locatia usor accesibila din apropierea Manastirii Voronet.
    Facilitati
    El Quatro 4* are 2 etaje, incalzire centrala, aer conditionat in spatiile publice. Totodata dispune de:restaurant & bar cu semineu,sali de conferinte si evenimente, sala de fitness dotata cu aparate de fitness, parcare auto, teren exterior multifunctional cu nocturna (tenis, baschet, fotbal, volei, etc), masa de ping-pong, biciclete de inchiriat, jacuzzi & sauna.
    Camere
    El Quatro 4* are 10 camere fiecare camera dispune de materiale si tematici cromatice distincte, mobilierul fiind creat cu design individual, in diferite nuante de lemn. De exemplu camera Neo-romaneasca are un design cromatic rosu imbinat cu nuante din culorile lemnului de nuc, ce este utilizat la mobilier, parchet si alte dotari din camera; camera Santorini are o schema cromatica alb-azuriu-gri; camera Voronet are un design ce utilizeaza nuantele „albastru de Voronet”.
Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.