Pensiunea La Roata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea La Roata clasificata la 3 margarete este situata in Gura Humorului, la doar 300 m de drumul european E576.
Pensiunea La Roata este un muzeu al satului in miniatura: 5 case taranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), avand o vechime de 120 de ani FACILITATI:
- cazare in 40 locuri dispuse in 4 case, aflate la mica distanta una de cealalta (camere twin/ duble si apartamente)
- loc de joaca pentru copii
- biciclete de inchriat
- internet
- gratar in curte
- parcare
- internet
Camere:
Casa Elisabeta - suprafata de 36 mp, formata din 2 camere o camera are pat dublu; cea de-a doua are un pat single.Terasa cu prispa si vedere spre curte Casa Anastasia - suprafata de 57 mp, formata din doua camere spatioase decomandate, cu cate un pat matrimonial.Terasa cu vedere spre curte, oras si partie Casa Dumitru - suprafata de 52 mp o camera are pat matrimonial; cea de-a doua are doua paturi single.Terasa cu vedere spre curte, oras si partie Casa Vasile - suprafata de 52 mp Formata din doua camere decomandate si o baie comuna, cu dus. O camera are pat matrimonial; cea de-a doua are doua paturi single.Gang si terasa spatioasa umbrita de vie Casa Zenovia - suprafata de 47 mp.Formata din doua camere decomandate si o baie comuna, cu dus. O camera are pat matrimonial; cea de-a doua are doua paturi single.Gang si terasa spatioasa umbrita de vie Camerele duble (matrimoniale sau twin) sunt repartizate in trei cladiri: Casa Nela, Casa Ramona si Casa Olga, aflate la mica distanta una de cealalta.Pot fi la etaj sau la parter, au o suprafata de 17 mp si baie proprie.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.