Rubin


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Rubin este situat la intrarea dinspre Suceava, in orasul Gura Humorului, pe DN 17. Facilitati Hotel Locatia ofera 22 camere Double, 2Apartamente, camera nefumatori. Sala de conferinta are o capacitate de 45 de locuri. Hotelul Rubin dispune de sauna, solar, sala fitness, seif si ofera servicii de schimb valutar, parcare supravegheata cu camera video, taxi, trezire la ora dorita, internet, sala fitness, solar. Parcarea are o capacitate de 200 locuri. Facilitati Camere Toate camerele au cablu tv, mini bar, telefon, baie. Masa - Mic Dejun Restaurantul are o capacitate de 350 de locuri.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.