HOTEL DOMENII PLAZA BY RESIDENCE HOTELS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Domenii Plaza este amplasat într-o zonă rezidenţială, la 700 de metri de Arcul de Triumf şi Parcul Herăstrău.
Hotelul Domenii Plaza este amplasat într-o zonă rezidenţială, la 700 de metri de Arcul de Triumf şi Parcul Herăstrău, precum şi la o plimbare de 10 minute de Piaţa Victoriei şi Charles de Gaulle. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în întregul hotel. Camerele și suitele spațioase sunt dotate cu aer condiționat, TV prin cablu și minibar. Restaurantul elegant Cerisiers cu specific româneasc şi internaţional, realizate în principal cu ingrediente ecologice.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.