Hello Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Hello este situat in Bucuresti, in zona Garii de Nord. Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, cafenea, camera de bagaje, receptie non-stop, bancomat, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, seif, parcare, WiFi gratuit. Hotelul Hello dispune de 150 de camere, distribuite pe 7 etaje si mezanin. Facilitati camere: baie proprie, televizor LCD, internet Wi-Fi gratuit de mare viteză, aer condiționat pe timp de vară, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii și telefon cu circuit închis.
Descriere camere:
baie proprie, televizor LCD, internet Wi-Fi gratuit de mare viteza, aer conditionat pe timp de vara, respectiv sistem de climatizare pe timpul iernii si telefon cu circuit inchis.
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, cafenea, camera de bagaje, receptie non-stop, bancomat, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, seif, parcare, WiFi gratuit. Hotelul Hello dispune de 150 de camere, distribuite pe 7 etaje si mezanin.
Locatie:
Hotelul Hello este situat in Bucuresti, in zona Garii de Nord.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.