Ibis - Gara de Nord


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ibis Nord este situat central, in proximitatea Garii de Nord, la cateva minute distanta de Piata Victoriei. Facilitati hotel: 250 camere (inclusiv 106 camere pentru nefumatori) dintre care 16 apartamente si 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor. Hotelul are 8 sali de conferinta, business corner,restaurant, bar, parcare privata cu plata. Facilitati camere: baie proprie cu cada sau cabina de dus, pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, acces la radio si internet. Accesul in toate camerele se face pe baza de cartele magnetice.
Descriere camere:
baie proprie cu cada sau cabina de dus, pat matrimonial dublu, aer conditionat, televizor LCD, frigider, telefon, acces la radio si internet. Accesul in toate camerele se face pe baza de cartele magnetice.
Descriere facilitati:
250 camere (inclusiv 106 camere pentru nefumatori) dintre care 16 apartamente si 4 camere pentru persoane cu handicap locomotor. Hotelul are 8 sali de conferinta, business corner,restaurant, bar, parcare privata cu plata.
Locatie:
Hotelul Ibis Nord este situat central, in proximitatea Garii de Nord, la cateva minute distanta de Piata Victoriei.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.