Pullman Bucuresti


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Pullman este localizat in centrul comercial al orasului, in complexul World Trade Center, la numai 5 minute de centru si 15-20 minute de aeroport.
Hotelul Sofitel este localizat in centrul comercial al orasului, in complexul World Trade Center, la numai 5 minute de centru si 15-20 minute de aeroport. Facilitati Hotel Hotelul ofera 188 camere (Duble si Single) si 15 Apartamente. Sunt disponibile 10 sali de conferinta ce pot primi pana la 700 persoane. In incinta hotelului exista un birou de informare turistica, zona de parcare pentru autocare, personal de securitate 24/24, alarma de fum in zonele publice, camera video la intrare si valet de parcare. Facilitati Camere Hotelul pune la dispozitia clientilor 113 camere pentru nefumatori. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu alarma sonora de incendiu, inchidere sigura, mesagerie vocala. Camerele au baie proprie atat cu cada cat si cu dus. Baile sunt dotate si cu telefoane. Masa - Mic Dejun Hotelul are 2 restaurante, La Galette, care functioneaza in sistem bistro si Les Oliviades, cu specific mediteranean. Barul L`Aprege se afla in holul hotelului. Exceptii tarife perioada targuri si expozitii:
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.