Hotel Marshal Garden


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil : Confort

Situat: in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, intr-o zona cu importante obiective si atractii turistice. Este la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana, Gara de Nord de afla la 2 km iar aeroportul international Henri Coanda este la numai 15 km departare.
Info: Toate cele 63 de camere ale hotelului au balcon, restaurantul situat la etajul 6 are terasa proprie, cu aparate de incalzit

Camere: duble Standard - 25 mp , camere duble Superior - 30 mp , camere DeLuxe - 45 mp, prin conectarea unei camere DeLuxe si a unei camere duble Superior se obtine un Family Suite (apartament).

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.