Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Iri 3* se bucura de o locatie linistita in Busteni, la 500 de metri de zona de schi Kalinderu. La aproximativ 2 km se afla telecabina Busteni-Babele, precum si Crucea Eroilor de pe Caraiman. Castelul Peles este la 9 km. Hotel Iri 3*-Busteni a fost inaugurat in anul 2011, fiiind una dintre cele mai noi constructii din Busteni. Obiective turistice Turistii cazati la hotel Iri 3*-Busteni, au privilegiul de a explora cele mai impresionante obiective turistice din zona: - Sfinx-ul, situat la o distanta de 10 minute de cabana Babele; - Babele, cu aspectul unor ciupercute gigantice, au fost supranumite "Altarele ciclopice din Caraiman"; - Monumentul Eroilor (Crucea Caraiman). Acest monument construit intre anii 1926-1928 pe Muntele Caraiman, la altitudinea de 2291 m, pentru a cinsti memoria eroilor neamului cazuti in Primul Razboi Mondial, are inaltimea de 33 de metri, fiind luminat si noaptea. - Varful Omu, este cel de-al VI-lea varf muntos din Romania. Varful omu din Bucegi are o altitudine de 2.505 m sau 2514 m in varful acestuia.
Facilitati
Hotel Iri 3* -Busteni are urmatoarele facilitati:
-restaurant;
-sala de protocol;
-sala de conferinte;
-terasa de 30 de locuri;
-gratar cu lemne;
-parcare supravegheata non stop;
-wi-fi gratuit in camere.
Camere
Hotel Iri 3*-Busteni dispune de 34 de camere modern utilate, cu baie proprie, frigider, televizor si balcon.Capacitatea de cazare a hotelului Iri 3*-Busteni este de 70 de locuri.
Servicii masa

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.