Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Calarasi este amplasat in centrul orasului Calarasi, pe malul bratului Borcea. Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 120 camere Double, Single si Apartamente. Numarul total de locuri de cazare este de 173. Hotelul dispune de restaurant, braserie, terasa, cofetarie. Facilitati Camere Toate camerele au baie proprie, frigider, minibar. Masa - Mic Dejun Restaurantul ofera meniuri internationale si traditionale romanesti.
Descriere camere:
Facilitati Camere Toate camerele au baie proprie, frigider, minibar.
Descriere facilitati:
Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 120 camere Double, Single si Apartamente. Numarul total de locuri de cazare este de 173. Hotelul dispune de restaurant, braserie, terasa, cofetarie. Masa - Mic Dejun Restaurantul ofera meniuri internationale si traditionale romanesti.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.