Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Tiberius 3* se afla in zona de nord a statiunii Costinesti, la aproximativ 80 metri de plaja, la doar 5 minute de mers pe faleza.
Facilitati
Hotel Tiberius 3* dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, magazin non stop, gradina.
Camere
Hotel Tiberius 3* dispune de 46 camere duble dispuse astfel: 14 camere duble + 3 apartamente in corp A si 32 camere duble in corp B.
Toate camerele sunt dotate cu bai proprii cu dus, aer conditionat, TV/cablu, minibar, internet wi-fi.
Servicii masa
Serviciile de masa se acorda in restaurant propriu in sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.