TTS Spa & Wellness


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul TTS Spa & Wellness este situat în renumita zonă Valea Zânelor din statiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală.
Facilitati
Hotelul TTS Spa & Wellness dispune de restaurant, parcare proprie, internet, piscina acoperita, SPA -sauna, salina, baza tratament, sala fitness, o sala de conferinta de max.100 locuri, dotata cu proiector de documente, videoproiector portabil, flipchart, pinwand, retroproiector, TV, video, CD-DVD player, wi-fi.
Hotelul este adaptat pentru persoane cu dizabilitati.

Tratament:
Tratamentul balnear, cu rezultate excepţionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atracţii turistice şi a făcut din oraşul Covasna o staţiune de interes naţional, lansată şi pe piaţa internaţională, recunoscută ca fiind staţiunea “inimii” sau “Oraşul celor 1000 de izvoare”. Astfel, MERCUR SPA & WELLNESS COVASNA oferă turiştilor o gamă largă de tratamente balneoclimaterice cum ar fi: tratatament factori naturali (băi CO2, mofete), electroterapie (realizată cu ajutorul curenţilor de joasă frecvenţă, de medie frecvenţă şi de înaltă frecvenţă), hidroterapie, termoterapie, kinetoterapie, terapia cu inhalaţii şi aerosoli, masaj medical.
Camere
Hotelul TTS Spa & Wellness are in total 57 de camere.
Camerele sunt dotate cu TV, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par.
Camerele duble premier sunt adresate persoanelor cu dizabilitati.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.