Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Craiova, Romania

Hotel EMMA EST este o gazda primitoare o adevarata casa pentru toti oaspetii Hotel EMMA EST este o locatie de renume care va permite accesul in toate zonele importante ale orasului in cel mai scurt timp Inca de la receptie hotelul isi intampina oas . . .

Craiova, Romania

Hotelul EMMA WEST are un stil modern si elegant luminos confortabil si este dotat cu toate facilitatile corespunzatoare unui hotel de patru stele ceea ce face din orice sejur unul perfect de neuitatDescriere camere Dotari camere aer conditionat TV mi . . .

Craiova, Romania

Hotelul Golden House este situat in apropiere de centrul orasului Craiova in zona Parcului Mihai Bravu Facilitati Hotel Locatia ofera spatii de cazare in 1 Apartament delux 2 camere cu pat matrimonial si 10 camere Duble Hotelul dispune de r . . .

Craiova, Romania

Amplasare HOTELUL HELIN AEROPORT se afla in imediata vecinatate a AEROPOTULUI INTERNATIONAL CRAIOVA si la numai 7 km de centrul orasului Craiova si momentan reprezinta simbolul industriei hoteliere in orasul Craiova Dotari Hotel - 58 de ca . . .

Craiova, Romania

Ramada Plaza este un hotel nou si foarte modern care va ofera confort deosebit deplina siguranta si cele mai bune servicii de ospitalitateRamada Plaza Craiova reprezinta destinatia-cheie pentru calatoriile de business si de leisure din Craiova si din . . .