Delta Boutique & Carmen Silva Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Delta Boutique & Carmen Silva Resort este format din 2 pensiuni clasificate la 5 margarete, ce apartin aceluiasi complex si este situat pe Bratul Sulina in Crisan.

Facilitati:

Delta Boutique & Carmen Silva Resort dispune de urmatoarele facilitati: piscina pentru adulti si piscina pentru copii, bar la piscina, prosoape si sezlonguri la piscina, receptie & lounge, zona de relaxare cu sauna si jacuzzi, tenis de masa, billiard, foisor, ponton de acostare in fata pensiunii si ponton la canalul din spate, internet wireless in receptie, restaurant, in zona de bar si in camere, tenis de masa (cu rezervare), billiard (cu rezervare), camera de bagaje si camera depozitare ustensile de pescuit, servicii de receptie, informatii turistice.

Camere

Delta Boutique & Carmen Silva Resort dispune de 21 camere standard si 4 apartamente.
CAMERA DUBLA
- suprafata de aproximativ 19 mp
- baie proprie
- uscator de par
- aer conditionat
- convectoare electrice pentru incalzire
- televizor
- minibar
- safe box,
- telefon
- internet wireless

APARTAMENT
- suprafata de 32 mp
- living room
- dormitor
- baie proprie
- aer conditionat
- convectoare electrice pentru incalzire
- 2 televizoare
- minibar
- safe box
-telefon
- internet wireless

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.