Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: pe o fasie de plaja ce separa Lacul Golovita de Marea Neagra. Facilitati complex: camere duble twin sau matrimoniale, garsoniere si apartamente dispuse in casele pe insula sau vilele de pe plaja, casute pe plaja, restaurant, bar, terasa, piscina, masaj, sala de conferinte, teren de sport, transfer pe lac cu vaporul de la Jurilovca tur-retur, parcare gratuita la Jurilovca, agrement pe lac, ponton, plaja amenajata cu sezlonguri. Facilitati camere: baie proprie, AC, TV, minifrigider. Unele camere de pe insula au terasa cu vedere la lac. Casutele de pe plaja au grup sanitar si dus la comun.
Descriere camere:
baie proprie, AC, TV, minifrigider. Unele camere de pe insula au terasa cu vedere la lac. Casutele de pe plaja au grup sanitar si dus la comun.
Descriere facilitati:
amere duble twin sau matrimoniale, garsoniere si apartamente dispuse in casele pe insula sau vilele de pe plaja, casute pe plaja, restaurant, bar, terasa, piscina, masaj, sala de conferinte, teren de sport, transfer pe lac cu vaporul de la Jurilovca tur-retur, parcare gratuita la Jurilovca, agrement pe lac, ponton, plaja amenajata cu sezlonguri.
Locatie:
pe o fasie de plaja ce separa Lacul Golovita de Marea Neagra.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terasa
TV in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Masaj
Piscina in aer liber
Baie proprie
Televiziune prin cablu/satelit
Parcare gratuita
Loc de joaca pentru copii
Pe plaja

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.