Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Classic este situata in centrul orasului Galati; vila a fost data in folosinta in martie 2001.
Vila Classic este situata in centrul orasului Galati; vilas a fost data in folosinta in martie 2001. Facilitati Vila Structura de cazare a vilei este de 4 camere Single si Double si 2 Apartamente. Restaurantul Vila Classic dispune de preparate traditionale si internationale. Barul vilei dispune de aer conditionat, sisteme audio performante. Facilitati Camere Toate camerele dispun cablu tv, telefon, mini bar, internet. Masa - Mic Dejun

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.