Galati Centrum


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Galati este situat in centrul orasului Galati, inconjurat de centre bancare si comerciale, in apropierea celui mai pitoresc loc de promenada galateana Faleza Dunarii.
Hotelul Galati este situat in centrul orasului Galati, inconjurat de centre bancare si comerciale, in apropierea celui mai pitoresc loc de promenada Faleza Dunarii. Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 132 de locuri in 6 Apartamente, 41 camere Duble twin si 19 camere cu paturi matrimoniale. Hotelul pune la dispozitia clientilor resturantul Blue Sun, situat la parterul hotelul si restaurantul Panoramic, situat la etajul 9. Facilitati Camere Toate camerele dispun de cablu tv, mini bar, telefon international. Masa - Mic Dejun
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.