Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Viva Club este situat la 3 km distanta de centrul orasului Galati, in noul ansamblu rezidential Vega.
Complexul de agrement Viva Club este situat la 3 km distanta de centrul orasului Galati, in noul ansamblu rezidential Vega, totalizand o suprafata de 10.000 mp. Facilitati Hotel Serviciile oferite in cadrul hotelului Viva Club includ transferul bagajelor de la intrarea in hotel pana in camera de cazare, depozitarea temporara a bagajelor la camera de bagaje in holul receptiei, pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie, comenzi taxi (prin intermediul Serviciul Receptie), transmiterea mesajelor (asigura transmiterea prompta a mesajelor primite de dumneavoastra), predarea corespondentei clientilor atat pe timpul sederii cat si la urmatoarea destinatie, trezirea clientilor la ora solicitata , acordarea de medicamente si materiale sanitare in cazul primului ajutor si in caz de accidentare, pastrarea obiectelor uitate pe o perioada de 1 an de zile si anuntarea clientilor, asigurarea de ziare, reviste si alte publicatii (in holul receptiei), informare turistica cu materiale, asigurare de umbrele, mici servicii de curierat, accesul gratuit la piscina interioara si cea exterioara, asigurarea de prosoape pentru chaiselong-uri, receptionare fax, multiplicari documente,acces la internet, parcare pazita 24 h din 24, servicii SPA, bowling, biliard, snooker, terenuri de tenis, pizzerie si barbeque, disco club, Minibar, room-service, serviciu de spalatorie si curatatorie, transfer aeroport-hotel-aeroport, inchiriere autoturism cu sofer. Facilitati Camere Hotelul de cinci stele, cu o capacitate de 60 de locuri, incanta prin eleganta si rafinament. Camerele si apartamentele dispun de servicii round-the-clock si accesorii care vin in intampinarea celor mai extravagante cerinte. Hotel Viva Club dispune de un total de 30 camere, incluzand 10 Camere Twin care se pot inchiria si in regim single, 16 Camere cu Pat Matrimonial, precum si 4 Apartamente. Fiecare camera ofera un cadru de confort absolut prin utilizarea unor materiale de cea mai inalta calitate iar designul incanta si ofera unicitate fiecarui spatiu in parte. Masa - Mic dejun In cadrul hotelului se regasesc doua restaurante: unul cu o capacitate de 300 locuri, situat la primul etaj al hotelului, fiind destinat special meselor de afaceri, dar si pentru alte evenimente speciale. In completarea spatiului de restaurant se prezinta o terasa special amenajata, insumand o capacitate de 60 locuri. Cel de-al doilea restaurant, situat la parterul hotelului, cu o capacitate de 70 de locuri, are un specific international, oferind clientilor un meniu rafinat si diversifiat.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.