Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Hotelier Ciric este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale orasului Iasi. Este amplasat la numai 3 km de centrul orasului si doar 1,8 km de aeroport, fiind usor accesibil. Facilitati Hotel Structura de cazare a hotelului este de 60 de locuri dispuse in camere Single, Double si Apartamente. Hotelul dispune de 3 sali de conferinte de 20, 40 si respectiv 400 de locuri. Unul dintre principalele elemente de noutate este clubul de pescuit care este pus la dispozitia clientilor hotelului. Hotelul pune la dispozitia clientilor si servicii de rezervari bilete de avion sau de tren, pentru si pentru biletele la spectacole; sunt disponibile si servicii de rent a car. Principalele elemente ce contribuie la farmecul Complexului Hotelier Ciric sunt cele 3 terase aflate la marginea lacului care ofera o priveliste minunata a imprejurimilor inconjuratoare. Facilitati Camere Toate camerele dispun de aer conditionat, tv cablu, mini bar, uscator de par, telefon, incalzire. Masa - Mic Dejun Restaurantul are o capacitate de 550 de locuri in cele 3 sali. Sala mare are o capacitate de 400 de locuri, iar celelalte 2 sali pot gazdui 100 de persoane, respectiv 50 de persoane. Restaurantele complexului se remarca printr-o excelenta bucatarie cu specific romanesc si international. Doua dintre aceste terase sunt in aer liber si una acoperita, fiecare avand o capacitate de 100 de locuri.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.