Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Unul din atuurile Hotelului Indiana este amplasarea sa: la 10 minute de Gara si la 15 minute de Aeroport oferindu-va astfel posibilitatea de a ajunge rapid la noi. Facilitati Hotel Situat in centrul orasului Iasi, in apropierea zonelor de interes istoric si cultural Hotelul Indiana va ofera posibilitatea de a vizita puncte de atractie turistica: Palatul Culturii, Teatrul National, Mitropolia Moldovei, Manastirea Golia, Piata Unirii, Biserica Trei Ierarhi etc. Facilitati Camere Cele 18 camere, dintre care 17 double si 1 single, amenajate cochet va ofera toate facilitatile necesare pentru a va asigura comfortul dorit. Acestea sunt televiziune prin cablu, internet, climatizare individuala, room-service 24 de ore, servicii de spalatorie, minibar, seif pentru depozitarea valorilor, depozitarea temporara a bagajelor, rezervari si bilete de avion si tren, evenimente culturale.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.