Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Hotel Traian este situat in centrul orasului Iasi. Facilitati Hotel Hotelul dispune de 161 locuri in camere Single, Double si Apartamente. De asemenea, Grand Hotel Traian dispune de 2 sali de conferinta, una in stil cinema de 400 de locuri si alta stil conferinta de 60 de locuri. Hotelul mai dispune de parcare, restaurant, bar, schimb valutar, lift. Facilitati Camere Toate camerele dispun de aer conditionat, tv cablu, internet, mini bar, uscator de par, telefon. Masa - Mic Dejun
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.