Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat la cateva minute de centrul orasului Iasi, Hotelul Zimbru este o constructie relativ noua care combina facilitatile unui apartament clasic cu serviciile profesionale ale unui hotel.
Localizare: hotelul este situat vis-a-vis de centrul comercial Iulius Mall si la distanta de aprox. 2.5 km de principala atractie a orasului Iasi - Palatul Culturii.
Facilitati hotel: Hotelul, a carui constructie a fost finalizata in decembrie 2012, are o capacitate de 160 locuri in camere standard si garsoniere, si ofera clientilor care ii trec pragul: restaurant, sala de conferinte, Sali de evenimente si, nu in ultimul rand, punctul de plecare pentru a descoperi frumusetea dulcelui targ al Iesilor.
Facilitati camere: Garsonierele au 35 mp si ofera 2 paturi/pat matrimonial, instalatie de climatizare vara/iarna, Internet cablu + Wireless, LCD, cablu TV, telefon, cafetiera, cuptor cu microunde, frigider, vesela, tacamuri.


Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.