Lacul Sarat


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la 100 m de malul Lacului Sarat si 5 km de municipiul Braila.

Descriere camere:
Numar total camere: 79, dintre 24 camere single, 53 camere duble cu 2 paturi si 2 apartamente (living si dormitor). Dotari camere: TV, baie cu cada sau baie cu duș, telefon.
Descriere facilitati:
Hotelul dispune de parcare proprie, bar de zi. Serviciile de masa , preum si cele de tratament se asigura la Hotelul Flora, aflat la 80 m distanta.
Atractii turistice:
Manastirea Lacu Sarat.
Politici:
Check-in incepand cu ora 12:00; check-out pana la ora 12:00. Taxele locale se achita separat la receptia hotelului. Taxa hoteliera care reprezinta 1% din valoarea sejurului se achita separat la receptia hotelului.
Servicii masa:
Se asigura in salonul restaurantului hotelului Flora situat la 80 m fata de hotel Lacu Sarat.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.