Apollo Ovicris


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Apollo 3* este situat intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord. Hotelul a fost renovat in anul 2012 si se afla la cateva minute de plaja.
Facilitati
Hotelul Apollo 3* pune la dispozitia turistilor: restaurant cu terasa (traditional si international), piscina pentru adulti cu pool bar, piscina si loc de joaca exterior pentru copii, camera de bagaje, centru medical.
Camere
Hotelul Apollo 3* dispune de camere duble standard echipate cu: mobilier modern, pat matrimonial sau pat twin (doua paturi), televiziune prin cablu; cu televizor Lcd sau Led, minibar/frigider, baie cu cadita de dus, balcon, aer conditionat, telefon, conexiune internet wireless, mocheta; camere triple sunt dotate cu: mobilier modern, 1 pat matrimonial + un pat de o persoana, televiziune prin cablu; cu televizor Lcd sau Led, minibar/frigider; baie cu cadita de dus, balcon, aer conditionat, conexiune internet wireless, mocheta.
FACILITATI COPII: In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii. Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 1,99 ani sunt considerati infanti si au cazare gratuit, in limita disponibilitatii din ziua de check-in (cazarii) se ofera gratuit patut; Gratuit cazare pentru maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 2 si 11,99 ani, cazat in camera cu doi adulti, fara pat suplimentar. La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare;
Pentru un copil cu varsta cuprinsa intre 12 si 15,99 ani, se achita obligatoriu pat suplimentar, reprezentand 50% din contravaloarea unui loc;
Copiii cu varsta de 16 ani impliniti, sunt considerati adulti si achita obligatoriu contravaloarea unui loc de cazare, asigurandu-se pat suplimentar;
Al doilea copil cazat in camera, achita obligatoriu pat suplimentar, reprezentand 50% dintr-un loc;
In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.
Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.
Un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 6,99 ani, beneficiaza gratuit de mic dejun doar daca si adultii din camera au pachetul de cazare cu mic dejun.
Un copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 11,99 ani, achita 12 lei micul dejun, acest tarif este valabil doar daca si adultii din camera au pachetul de cazare cu mic dejun.
Copiii care au 12 ani impliniti achita mic dejun intreg – 25 lei/zi.
In cazul in care se cazeaza intr-o camera 2 adulti cu 2 copii, doar copilul cu varsta pana in 7 ani, beneficiaza de gratuitate sau pret redus, al doilea copil achita obligatoriu pat suplimentar si mic dejun (dupa caz).
PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 SI 2 ANI SE OFERA GRATUIT, PE BAZA BULETINULUI, CARUCIOARE – IN LIMITA DISPONIBILITATII.
Servicii masa
Hotelul Apollo 3* detine restaurant propriu, mic dejun bufet, pranz si cina sistem bonuri valorice.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.