Complex Balnear Corpore Sano


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Balnear Corpore Sano este situat in Techirghiol in apropiere de sanatoriul balnear cu acelasi nume. Facilitati complex: 55 de camere (48 Twin si 7 apartamente), restaurant cu bar (60 locuri), bar cu terasa, Skybar la etaj 5, baza de tratament (hidroterapie, electroterapie, masoterapie, kinetoterapie, termoterapie, aeroterapie si medicina alternativa), parcare (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: aer conditionat, minibar, uscator de par, TV, seif, Wi-Fi, telefon.
Descriere camere:
aer conditionat, minibar, uscator de par, TV, seif, Wi-Fi, telefon.
Descriere facilitati:
55 de camere (48 Twin si 7 apartamente), restaurant cu bar (60 locuri), bar cu terasa, Skybar la etaj 5, baza de tratament (hidroterapie, electroterapie, masoterapie, kinetoterapie, termoterapie, aeroterapie si medicina alternativa), parcare (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Complexul Balnear Corpore Sano este situat in Techirghiol in apropiere de sanatoriul balnear cu acelasi nume.
Servicii masa:
Facilitati masa: restaurantul complex balnear si de recuperare CAA – Techirghiol ofera pacientilor o multitudine de produse servite in regim de bufet suedez pentru toate cele 3 mese principale ale zilei.

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.