Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Doina 3* este situat pe faleza din sudul statiunii Mamaia, la 20 metri de plaja si 200 metri de Aqua Magic. 
Facilitati
Hotel Doina 3* Mamaia ofera turistilor: restaurant, bar cu terasa, lifturi, internet WIFI in lobby, inchiriere jocuri: table, sah, remi, magazin comercial, fotolii masaj in lobby, parcare.
Nu se accepta animale de companie.
Camere
Hotel Doina 3* Mamaia dispune de urmatoarele tipuri de camere: camere twin (king 2*, king 3*), camere matrimonial (studio queen, studio king), garsoniere (suite standard, family suite etaj 6-7, studio suite etaj 1).
Camerele KING 2* au doua paturi alaturate (maxim 2 adulti si 1 copil 7 ani), televizor, cablu TV, frigider, telefon, baie cu dus.
Camerele KING 3* au doua paturi alaturate (maxim 2 adulti si 1 copil 7 ani), televizor, LED cablu TV, frigider, telefon, baie cu dus, aer conditionat.
Camerele STUDIO QUEEN (3* parter & et.1) au pat matrimonial (maxim 2 persoane), televizor LED si cablu TV, frigider, baie cu dus, In cazul acestor camere avem si varianta cu aer conditionat. Se ofera in functie de disponibil in urma solicitarii turistilor.
Camerele STUDIO KING (3* parter & et.1) au pat matrimonial (maxim 2 adulti si 1 copil de 7 ani), televizor LED si cablu TV, frigider, baie cu dus, In cazul acestor camere avem si varianta cu aer conditionat. Se ofera in functie de disponibil in urma solicitarii turistilor.
SUITE STANDARD (garsoniera 3* compusa din dormitor cu paturi twin si canapea extensibila ; mobilier vechi Sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon. Capacitatea maxima de cazare este de 2- 3 persoane).
SUITE FAMILY (garsoniera 3* et. 6, 7) modernizata compusa din dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa). Sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon. Capacitatea maxima de cazare a garsonierelor este de 2-4 persoane).
STUDIO SUITE (garsoniera 3* et.1) modernizata compusa din dormitor cu pat matrimonial sau paturi twin si living cu canapea extensibila (intre camere nu exista usa). Sunt dotate cu aer conditionat, balcon, frigider, televizor LED si cablu TV, telefon. Capacitatea maxima de cazare a garsonierelor este de 2-4 persoane.
Toate camerele au vedere laterala la mare.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
CAZARE:
- copii 0-6.99 ani cazare gratuita fara pat suplimentar.
- copiii peste 7 ani achita cazarea integral.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.