Hotel Aqua Park

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este structurat pe 5 nivele (parter + 4 etaje).Unitatea hoteliera se renoveaza in totalitate 2020-2021 si se reclasifica de la 2 la 3 stele, oferind cazare in 150 de camere duble standard dotate cu mobilier nou, bai renovate cu dus si dotari specifice, aer conditionat, frigider, TV, telefon, uscator de par, pardoseala din mocheta/pvc, internet wireless, balcon cu mobilier, plasa pentru tantari, acce pe baza de cartela si lift.
Hotelul dispune de terasa/salon pentru servirea micului dejun, iar celelalte mese se pot servi a la carte, in sistem de bonuri valorice la cateva terase din interiorul parcului de distractii acvatic Aqua Park si din statiune.


Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.