Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul Ibis este situat la 200 de m de plaja din Constanta si la 300 de m fata de centrul istoric al orasului si de sit-ul arheologic.
Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, aer conditionat, camera de bagaje, ziare, animale de companie acceptate (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinta (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 154 de camere. Facilitati camere: acces pe baza de cartela securizata, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, televizor LCD, frigider, birou de lucru, internet wireless, balcon
Descriere camere:
acces pe baza de cartela securizata, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, televizor LCD, frigider, birou de lucru, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, aer conditionat, camera de bagaje, ziare, animale de companie acceptate (cost suplimentar), masaj (cost suplimentar), sala de fitness (cost suplimentar), sauna (cost suplimentar), fax/copiator (cost suplimentar), sala de conferinta (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, internet wireless gratuit, parcare gratuita, parcare pentru persoanele cu handicap, statie de incarcat vehiculele electrice. Hotelul dispune de 154 de camere.

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.