Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Jupiter 2*- Eforie Nord este pozitionat intr-o zona linistita a statiunii, la aproximativ 200 de metri de centru si 350 m de plaja. Situat in imediata apropiere a hotelului Traian, turistii cazati la Hotel Jupiter 2*, contra cost pot solicita servicii de tratament la baza de tratament a acestui hotel. Zona de verdeata din spatele hotelului recomanda locatia ca o destinatie de vacanta pentru turistii doritori de relaxare si odihna.

Facilitati
Hotelul Jupiter 2* este dispus pe 4 nivele, parcare proprie contra cost, seif.
Tratament: in cadrul bazei de tratament Traian, care se afla la 100 m de hotel (afectiuni reumatismale, posttraumatice, ginecologice, dermatologice, ale sistemului nervos central sau ale aparatului respirator) .
Receptie non stop.
Servicii gratuite: trezirea turistilor, transmiterea de mesaje, pastrarea obiectelor de valoare in seif, informatii turistice, pastrarea obiectelor pierdute.
Camera de bagaje.
Servicii cu plata: comenzi taxi, rezervare si vanzare de bilete la spectacole, inchirieri jocuri (rummy, sah, carti de joc).
In chirierea de prosoape sau ceraceafuri pentru plaja.
Loby bar cu punct de vanzarea bauturilor racoritoare, bauturi slab alcolizate, tigari, dulciuri.

Camere
Hotel Jupiter 2*- Eforie Nord dispune de 120 camere duble situate intr-o singura cladire P+3.
Toate camere sunt dotate cu pat matrimonial/ doua paturi, frigider (refrigerator), televizor, baie proprie utilata cu dus conectat la bateria de la chiuveta, fara cadita.
50 din camerele hotelului Jupiter 2* dispun de balcon.
La cerere, se poate folosi cate un pat pliant suplimentar in fiecare camera.

Servicii masa
Optional, se pot asigura servicii de masa la restaurant partenere.
Baremul de masa, cu bonuri valorice, este de 80 lei/zi/pers. pentru pensiune completa. Valorile pentru fiecare masa sunt 16 lei- mic dejun si cate 32 lei- pranz sau cina. Restaurantele partenere sunt Rest. Carmen, Rest. Coralis, Rest. Doneli si Rest. Litoral.

Ziua turistica incepe la ora 15 si se termina la ora 11. Cazarea turistilor se poate face si inainte de ora 15 in cazul in care exista spatii de cazare disponibile.

. FACILITATI
Se poate caza o persoana singura intr-o camera dubla in regim de single (cu achitarea a 80%
din valoarea camerei) in limita a 10% din numarul de camere valorificate. Persoana va folosi un
singur pat din camera.
In perioadele 11.06.-24.06.2021 inclusiv si 01.09.-11.09.2021 inclusiv se acorda urmatoarele facilitati:
cazarea unei singure persoane in camera cu achitarea unui singur loc.
cazarea unei persoane adulte insotite de un copil cu varsta de pana in 12 ani cu achitarea a 80% din valoarea camerei.
Facilitati la cazare acordate copiilor insotiti de 2 adulti:
reducere 100% la cazare pentru maxim 2 copii sub 14 ani (neimpliniti) in camera adultilor fara asigurare de pat suplimentar; reducere 50% din tariful unui loc daca doresc pat suplimentar;
reducere 50% din tariful unui loc pentru copiii intre 14 si 16 ani (neimpliniti) daca li se
asigura pat suplimentar sau reducere 70% din tariful unui loc fara asigurarea unui pat suplimentar
(pentru acoperirea cheltuielilor cu utilitatile).
Se accepta doar un pat suplimentar in camera. Facilitatile se asigura in cazul in care minorii sunt insotiti de 2 adulti.
Persoanele peste 16 ani achita un loc intreg.
Este obligatorie prezentarea la receptie a certificatului de nastere al copiilor.

Unitatea nu accepta cazarea turistilor insotiti de animale de companie.

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.