Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel La John 2*, recent renovat, este situat chiar pe plaja din Vama Veche.
FACILITATI:
- 68 locuri de cazare in camere duble, triple si apartamente dispuse pe parter + 2 etaje + mansarda.
- receptie non stop
- magazin la parter
- curte amenajata cu flori, arbusti, mese cu banci
Camere
Camera dubla: este dotată cu baie proprie cu duş şi articole de toaletă, aer condiţionat, TV cu ecran plat şi mobilier modern. Exceptând camerele de la mansardă, toate celelalte au balcon. În unele camere există şi frigider.
Cele mai multe dintre camere au balcon cu vedere la mare.
Camere triple: sunt dotate cu cu baie proprie cu duş şi articole de toaletă, aer condiţionat, TV cu ecran plat şi mobilier modern. În unele camere există şi frigider. Majoritatea camerelor triple au balcon cu vedere laterală sau frontală la mare.
Apartementele constau într-un dormitor matrimonial şi o cameră de zi. Canapeaua din camera de zi este extensibilă şi permite găzduire a încă două persoane. Capacitatea apartamentului este de 4 persoane, eventual şi a unuia sau doi copii. Toate apartamentele au baie proprie cu duş şi articole de toaletă, aer condiţionat, TV cu ecran plat, frigider şi balcon cu vedere frontală la mare.
Servicii masa: hotelul nu dispune de restaurant propriu.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.