Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Laguna 2* este unicul hotel din staţiunea Vama Veche cu o arhitectura originala de inspiratie gaudiana, fiind construit în anul 2005. Este localizat in partea de sud a statiunii Vama Veche, la numai 70 m de plaja, langa restaurantul Corsaru’. Cele trei corpuri de cladire ale hotelului încadreaza 2 piscine cu sezlonguri pentru relaxare, una destinata adultilor si una pentru copii, un bar de zi si un loc joaca pentru copii.
Facilitati
Hotelul Laguna 2* dispune de 48 de camere, loc de joaca pentru copii si piscina, piscina cu bar, iar masa poate fi servita la restaurant Corsaru'.
Camere
Hotelul Laguna dispune de 48 de camere, dotate cu baie proprie, tv, televiziune prin cablu, după cum urmeaza: 24 de camere duble cu balcon, cu vedere la piscina; 6 camere duble cu balcon, fara vedere la piscina; 10 camere duble fara balcon; 6 camere triple cu balcon cu vedere la piscina. Masa poate fi servita la restaurant Corsaru'.
Servicii masa
Masa poate fi servita la restaurant Corsaru'.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.