Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Mezotermale Palace 3* este situat pe malul lacului Mangalia, la doar 300 m de plaja.
FACILITATI:
- cazare in 52 camere
- baza de tratament
- unitate medicala SPA (4 piscine cu apa sulfuroasa mezotermala din care 2 sunt acoperite si incalzite, sali de masaj, kinetoterapie, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electro-terapie).
- sali de fitness
- 2 plaje cu o suprafata de 1900 m fiecare
- restaurant, bar
- parcare.
Toate aceste facilitati sunt in cadrul hotelului Palace, care face parte din acelasi complex, la o distanta de 100 m.
Camere
Camere duble: televizor, cablu Tv, internet, telefon, balcon, aer conditionat, mobilier nou, incalzire centrala.
Servicii masa: all inclusive in cadrul restaurantului Palace.
Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina buffet suedez, bauturi nonalcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective cognac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), acces gratuit la piscine, parcare, internet, billiard, teren tenis , tenis de masa, sauna, jakuzzi, fitness.
Facilitati copii:
Facilitati copii: - copii cu varsta pana la 4 ani neimpliniti benefi ciaza de gratuitate; - copii intre 4 si 12 ani neimpliniti cazati in aceeasi camera cu parintii, achita 50% din pretul unui adult ; - copii cu varsta intre 12 si 14 ani achita 70% ; - copii cu varsta de 14-18 ani achita 80% din pretul unui adult; - a treia persoana adulta, cazata in camera dubla plateste tariful intreg.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.