Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Minerva 2* se afla in partea nordica a statiunii, pe faleza din Eforie Nord, aproape de plaja.
Facilitati
Hotelul Minerva 2* pune la dispozitia turistilor: camera pentru bagaje, cutie de valori la receptie, parcare, servicii fara plata: informatii turistice, primirea si transmiterea mesajelor, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor la cerere, presa la receptie, pastrarea bagajelor in conditii special amenajate, seif, pastrarea obiectelor uitate si returnarea lor, apel in caz de urgenta, distributie pliante.
Camere
Hotelul Minerva 2* dispune de 116 camere single si duble, dispuse pe trei etaje dotate cu baie proprie cu dus, televizor, minibar, mocheta. O parte dintre camerele hotelului sunt prevazute si cu balcon.
FACILITATI COPII:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar.
- 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani - se achita 35 lei/zi pentru pat suplimentar.
- 2 adulti + 2 copii 12-17.99 - ani primul copil achita 35 lei/zi pentru pat suplimentar, iar al 2-lea copil achita supliment de cazare de 35 lei/zi (fara pat suplimentar).
Servicii masa
Masa se poate servi in restaurantele Venus, Union, Perla Marii, Bran - Brad - Bega in sistem de bonuri valorice. La cerere, se poate pregati meniu dietetic.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.