Pensiunea Sfanta Maria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Sfanta Maria 2* este situat in centrul orasului Techirghiol, in incinta manastirii Sfanta Maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.
FACILITATI:
- 2 cabinete de electroterapie
- cazare in 70 de camere dotate cu TV, frigider, baie proprie
- restaurant cu pensiune Servicii de masa: in sisitem bon valoric.
TRATAMENT : Factorii terapeutici la baza de tratament sunt: apa lacului Techirghiol, cloruto-sodica în care predomina clorurile si sulfatii de sodiu si magneziu cu mineralizare totala de 85%, namolul sapropelic din lac, precum si bioclimatul de stepa cu influente marine. Indicatiile terapeutice cuprind o gama larga de afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni ginecologice si dermatologice (ca indicatii majore), pe lânga acestea putând fi tratate si unele boli asociate.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.