Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Rodica 2* se afla situat in statiunea Venus, la 200 metri de plaja.
Facilitati
Hotel Rodica 2* Venus dispune de urmatoarele facilitati: receptie non stop, parcare gratuita, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de billiard.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Camere
Hotelul Rodica 2* are 117 camere duble renovate, cu TV, cablu, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat la camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic cu masa si 2 scaune pentru camerele orientate spre nord, termopan cu plase impotriva tantarilor.
Facilitati copii
Pentru 1 copil intre 0-12 ani inclusiv, tariful de cazare este de 50% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, fara pat suplimentar.
Patul suplimentar este de 80% din tariful unui loc de cazare.
Pentru copii peste 12 ani, tariful de cazare este de 80% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, cu pat suplimentar.
Pentru al 2-lea copil, indiferent de varsta, tariful de cazare este de 30% din tariful unui loc de cazare din prezenta oferta, fara pat suplimentar.
Servicii masa
Serviciile de masa se acorda in restaurantul La Foisoare si terasa Vulturul, in sistem bonuri valorice.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.