Pensiunea Doina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Doina clasificata la 3 margarete se afla amplasata pe malul paraului Sugau, la 3 km de comuna Vadu Izei si 9 km de Sighetu Marmatiei. Pensiunea Doina este formata din 2 imobile: Doina I si Doina II.
FACILITATI:
- 20 de locuri de cazare
- sala de mese cu o capacitate de 24 de locuri
- sala de conferinte
- incalzire
- acces internet wireless
- gradina
- loc de joaca pentru copii
- gratra si vatra
- parcare supravegheata video.
Camere
Casa Doina I:
- 3 camere decomandate cu acces la terasa, 2 bai comune cu boiler electric.
Casa Doina II:
- o camera decomandata cu baie proprie, TV, la parter
- 4 camere decomandate cu bai proprii,TV, acces internet, acces la terasa comuna, la etaj
- 3 camere decomnadate cu 2 bai comune, la mansarda.

Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.