Hotel Sport - Cheile Gradistei


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Sport 2* i s-a alaturat Complexului Cheile Gradistei Fundata la inceputul verii 2011. Hotel Sport se afla situat la intrarea in complex, la aproximativ 70 m de receptie. Terenurile de tenis si fotbal se afla in apropierea sa.
Hotel Sport isi asteapta oaspetii cu urmatoarele
FACILITATI:
- centru fitness la demisolul hotelului
- sala de conferinte
- 63 camere duble twin, 5 camere single si 6 garsoniere.
Camere
Camera dubla twin dispune de 2 paturi, TV, baie proprie dus, uscator de par, terasa/balcon. Capacitate de cazare: 2 adulti.
Camera single dispune de 1 pat, TV, baie proprie cu dus, balcon.
Garsoniera dispune de 1 pat matrimonial, o canapea extensibila, TV, bai proprie cu dus. capacitate de cazare: maxim 4 persoane.
Servicii de masa: in cadrul restaurnatului Complexului Cheile Gradistei Fundata.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.