Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Paraul Rece 2* este situat la 8 km distanta de Predeal, pe DN 73 A ce leaga Predeal de Rasnov. Hotel Paraul Rece 2* a fost renovat integral in 2010. Zona deosebit de frumoasa unde este amplasat Hotel Paraul Rece 2* este punctul de plecare pentru numeroasele trasee turistice. In apropierea hotelului veti gasi si o partie de schi, schi fond si posibilitati de plimbare cu ATV.
Facilitati
Hotel Paraul Rece 2* dispune de urmatoarele facilitati:
- restaurant de 60 de locuri cu specific romnaesc si interanational
- bar cu bauturi alcoolice si non alcoolice
- o sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri dotata cu videoproiector, ecran de proiectie si flpichart
- terasa in aer liber cu vedere panoramica catre Valea Rasnoavei
- curte exterioara
- internet WI-Fi
- parcare proprie.
Camere
Hotel Paraul Rece 2* dispune de 60 de locuri de cazare repartizate in 26 de camere cu un design modern.
Camerele superioare sunt dotate cu baie proprie cu dus, LCD. O parte din camere dispun de minibar.
Imaginile si informatiile prezentate in acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit), fara a ne anunta in prealabil. Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.