Perla Paltinisului


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Perla Paltinisului se afla situata doar la doar 5 kilometri de statiunea Paltinis, pe drumul care leaga Paltinisul de satul Rasinari. Din Sibiu parcurgeti aproximativ 30 de km inspre Paltinis. Dupa ce treceti de borna care marcheaza inca 5 km pana in statiune, veti gasi pensiunea Perla Paltinisului, pe partea stanga, in imediata apropiere a soselei. Cladirea este formata din 2 corpuri, foarte apropiate, 1 corp clasificat la 3 margarete si 1 corp clasificat la 4 margarete.
Facilitati
Restaurant cu o capacitate de 150 de locuri, 3 terase, sala de conferinte dotata cu proiector, flipchart, internet wireless, sala de biliard, inchiriat biciclete, sauna.
Agrement: statiunea Paltinis se afla la 1440 altitudine, cea ma inalta statiune din Romania. Varfurile inzapezite ale muntilor sunt perfecte pentru practicarea sporturilor de iarna (schi sau snowboarding). Marginimea Sibiului, Rasinari, un sat tipic romanesc, locul de nastere al lui Octavian Goga si Emil Cioran. Sibiu, unul dintre cele mai importante centre culturale si religoase din Romania, fiind desemnat Capitala Culturala Europeana in anul 2007, alaturi de Luxemburg.
Camere
Perla Paltinisului dispune de 32 spatii de cazare repartizate astfel: 17 camere duble 4*, 5 camere triple 4*, 9 camere duble 3* si 1 apartament 3*.
Toate camerele sunt spatioase, elegant amaenajate, beneficiind de o atmosfera placuta cu o panorama extraordinara.

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.