Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Regina este situat in bulevardul Ferdinand, la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles. Facilitati hotel: restaurant, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, masaj, wi-fi internet. Hotelul Regina dispune de 27 de camere din care un apartament si o suita. Facilitati camere: grup sanitar propriu, TV, minibar, televizor, acces la internet. Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
grup sanitar propriu, TV, minibar, televizor, acces la internet.
Descriere facilitati:
restaurant, sala de conferinte, sala de fitness, sauna, masaj, wi-fi internet. Hotelul Regina dispune de 27 de camere din care un apartament si o suita.
Locatie:
Hotel Regina este situat in bulevardul Ferdinand, la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles.

Facilitati

Restaurant
TV in camera
Minibar
Sauna
Masaj
Baie proprie
Sala de conferinte
Televiziune prin cablu/satelit
Sala fitness
Internet wireless gratuit

Locatie

Solicita o oferta personalizata!

Pentru a putea gasi cea mai buna oferta pentru dumneavoastra, va rugam sa completati cat mai corect informatiile de mai jos.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.